3 Gece Küba Konaklamalı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Gemi
  • Detaylar
  • Fiyat
  • Bilgi İste

Rotalar & Limanlar

1. Gün İstanbul dan Havana ya hareket

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşup, check in işlemlerinin yapılmasının ardından saat 02.05’te Türk Havayolları’na ait TK183 sefer sayılı uçak ile Havana’ya hareket ediyoruz. 13 saat 50 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından yerel saat ile 07.15’te Havana Uluslararası Jose Marti Havalimanı’na varıyoruz. Alanda bizleri bekleyen özel aracımız ile şehir turuna başlıyoruz. Gezimiz esnasında UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Havana Eski Kenti, Malecon Bulvarı, Devrim Meydanı, Colomb Mezarlığı, Miramar ve kenti kuşbakışı olarak izleyebileceğiniz Morro Kalesi’ni göreceğiz. Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Konaklama Havana’daki otelimizde.

2. Gün Havana, Küba

Otelde olacağımız kahvaltının ardından şehir turumuz için otelimizden haraket ediyoruz. Gezimiz esnasında UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Havana Eski Kenti, Malecon Bulvarı, Devrim Meydanı, Colomb Mezarlığı, Miramar ve kenti kuşbakışı olarak izleyebileceğiniz Morro Kalesi’ni göreceğiz. Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Konaklama Havana’daki otelimizde.

3. Gün Havana, Küba

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından 1958 yılının sonunda Küba devrimine kadar Amerika’dan ithal edilmiş, daha sonra konulan ambargoya istinaden bir daha ülkeye sokulma şansı olmayan ve günümüzde de aktif olarak kullanılmakta olan Eski Amerika arabaları ile otelden ayrılıyoruz. Bu renkli araçlar ile Küba sokaklarında yapacağımız yaklaşık bir saatlik gezi sonrası Küba’nın Picasso’su olarak da bilinen Jose Fuster’in, yaşadığı dönem boyunca dekore ettiği resimler, seramikler ve çizimler yoluyla dekore edip açık hava sergisine dönüşen mahallesini göreceğiz. Bu gezinin ardından ismini Fernando Hamel’den alan modern sanatçıların merkezi olan hamel sokağını göreceğiz. Ardından Havana’yı tepeden görebileceğimiz Küba’nın efsanevi kahramanı Che Guevara’nın evini ziyaret edeceğiz. Yemek sonrası turumuza Havana’nın en keyifli caddelerinden birisi olan Prado caddesine geçiyoruz. Tur sonrası otelimize dönüyoruz.

4. Gün Havana dan Miami ye hareket

Kahvaltının ardından havaalanına transfer. Miami’ye uçuş ve varışın ardından otelimize transfer.

5. Gün Miami, Florida

Limana transfer ve gemiye biniş.

Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur.

6. Gün Denizde

Tüm günün denizde! Mağazaları gezebilir, isterseniz sabah sporunuzu yapabilir ve onlarca aktiviteye katılarak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

7. Gün George Town, Grand Cayman

George Town, Malezya'nın Penang eyaletinin başkentidir. Şehir Penang Adası'nın kuzey doğusunda yer almaktadır. 1786 yılında, Kaptan Francis Light tarafından kurulmuş olup adını Büyük Britanya Kralı III. George'tan almaktadır, Nüfusu 2010 yılı itibarı ile 500,000'dir.

8. Gün Cozumel, Meksika

Cozumel, Meksika'nın doğusunda Yucatán Yarımadası kıyısında Karayip Denizi'nde bulunan bir adadır. Ada, Playa del Carmen'in karşısında Yucatán Kanalı'nın yakınlarında yer almaktadır. Cozumel'in ekonomisi turizme dayanmakta olup balneario, aletli dalış ve şnorkelle yüzme gibi aktiviteleri bulunmaktadır.

9. Gün Denizde

Tüm günün denizde! Mağazaları gezebilir, isterseniz sabah sporunuzu yapabilir ve onlarca aktiviteye katılarak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

10. Gün Miami, Florida

Limana transfer ve gemiye biniş.

İniş işlemlerinin ardından Havalimanı transfer ve Türk Havayolları TK78 sefer sayılı 21:55 uçuşu ile İstanbul’a hareket.

Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kentidir. Atlas Okyanusu kıyısında bir kıyı kentidir. En gelişmiş sektör turizm sektörüdür. Halkın %66,75'i İspanyolca konuşur.

11. Gün Miami den İstanbul a varış

Türk Havayolları TK78 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul'a varış.

Bilgi İste
Kararsız mı kaldınız? Size en uygun tatili planlamak için ekibimizden destek alabilirsiniz. Formu doldurduğunuzda deneyimli ekibimiz en kısa sürede size uygun tur programlarını planlamanız için sizinle iletişime geçecek.
Gemi Bilgileri

Independence of the Seas

royal caribbean gemi

Royal Caribbean International’ın Independence of the Seas cruise gemisi yolculara bünyesinde sayısız aktivite ve eğlence sunan gemilerinden biridir.

EĞLENCELİ CRUISE SEYAHATİNİZ
Independence of the Seas uzunluğu New York’un ünlü Chrysler binasından, Paris’in Eiffel kulesinden, Singapore’daki Istana’dan ve Brezilya’daki İsa Heykelinden daha uzundur. 160,000 GRT’luk ağırlığı ile Independence of the Seas, Royal Caribbean’ın ilk dört gemisinin ağırlığının toplamına eşittir. 10 metre genişliğinde ve 12 metre boyundaki FlowRider® sörf similatörü ile yolcular seyahatleri boyunca da sörf yapabilecekler. Independence, Royal Caribbean’ın imzası haline gelen 13 metre boyunda ve 13.5 metre genişliğinde 11 farklı parkura sahip kaya tımanma duvarına yeni boyutlar kazandırmıştır. Seyahatiniz boyunca sınırsız eğlence, uluslararası mutfaklarda damak zevkinize hitap eden yiyecekler, 40'tan fazla içecek seçenekleri doğa manzarasıyla daha mükemmel geçecek.

Denize İniş Tarihi:
2008
Maliyeti:
828 000,000 $
Yolcu:
4,375
Mürettebat:
1,360
Tonaj:
160.000
Uzunluk:
339 Metre
Hız:
23 knot

Tüm Gemilerimiz

Detaylar

UÇUŞ DETAYLARI

 
 

İstanbul  – Havana  TK183

21.01.2025

02:10 (Hareket) - 07:15 (Varış)             

Havana – Miami    

24.01.2025

11:45 (Hareket) – 12:57 (Varış)

Miami – İstanbul   TK78

30.01.2025

21:55 (Hareket) - 17:15 (Varış)+1 *** VARIŞ GÜNÜ 1 gün sonrasıdır. ***

Ücrete dahil olan hizmetler
Ücrete dahil olmayan hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı – Havana / Miami - İstanbul Havalimanı arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havana – Miami arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Havalimanı ve Liman vergileri (1,500 €)
  • Havalimanı-liman-havalimanı arasındaki tüm transferler
  • Havana’da 3 gece oda kahvaltı konaklama
  • Miami’de 1 gece oda kahvaltı konaklama
  • Independence of the Seas gemimizde 5 gece &  6 gün tam pansiyon konaklama
  • Klasik American araba turu
  • Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup kişi sayısı 20’yi aştığı takdirde)
  • Limanlarda düzenlenen ekstra geziler  
  • Amerika Vizesi 
  • Küba vizesi 70 $
  • Yurtdışı çıkış harcı
  • Gemi Servis Ücreti (kişi başı 81 €)
  • Küba turlarında akşam yemekleri
  • Kişisel Harcamalar
  • Seyahat, Sağlık ve İptal Sigortası 150 € , 70 yaş üstü surprim uygulanır.
  • Tüm ekstra kara turları
  • Programda belirtilmeyen her türlü talep edilecek extra servis
  • Havana şehir turu ve öğle yemeği
  • Vignales&Pınar Del Rio turu  ve öğle yemeği

Fiyatlar

Kategori 1. Kişi 2. Kişi Bahşişler
İç Kabin
2,996 €
2,996 €
81 €
Dış Kabin
3,396 €
3,396 €
81 €
Okyanus Manzaralı Balkonlu Kabin
3,996 €
3,996 €
81 €

Konaklama

Kendinizi evinizden bile daha rahat hissedeceğiniz kabinlerimizde mükemmel konfor ve rahatlığın tadını doyasıya çıkaracaksınız, üstelik günün her saatinde gemi personellerimiz emrinizde. Macera dolu bu seyahatten sonra kesinlikle eve geri dönmek istemeyeceksiniz.

Yemekler

Royal Caribbean cruise tatilinde yemek yemek yolculuğun bir parçası hatta bir yemekten daha fazlası. Dünya mutfaklarının seçkin yemeklerinin sunulduğu restoranların muhteşem ambiyansı eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Üstelik artık yemek saatinize de siz karar veriyorsunuz.

Denizde Geçen Günler

Royal Caribbean gemilerindeki kaya tırmanışı, denizde geçen günlerinize renk katıyor. İster ilk kez deneyecek olun, ister tecrübeli bir tırmanıcı olun her seviyeye uygun eşsiz deneyim için ayakkabı, kask ve kemer takımları da dahil olmak üzere tüm ekipmanları sağlıyoruz.

Eğlence

Royal Caribbean gemilerinde gözlerinizi kamaştıran tek şey pek tabii ki muhteşem deniz manzarası değil. Dünyanın dört bir yanından gelen ödüllü sanatçılar tarafından hazırlanan hayranlık uyandıran şovları izleme fırsatını bulacaksınız.

Çocuk ve Gençlik Programları

Adventure Ocean programız ile çocuklarınız Royal Caribbean gemilerinde emin ellerde. Eşsiz yaratıcı, eğitimli ve harika programlarımızla, artık çocuklarınızın keyifli ve aynı zamanda güvenli bir şekilde vakit geçireceğinden emin olabilirsiniz.

Fitness Center

Son teknoloji ürünü ekipmanlardan en yeni sınıflara kadar, en sofistike fitness kulüplerinin sahip olduğu her şeye sahibiz üstelik size muhteşem bir manzara da spor yapma keyfini sunuyoruz.
Destek Hattı
444 80 92
Daha detaylı bilgi almak için