• Tur Hakkında
  • Rota
  • Gemi
  • Detaylar
  • Fiyat
  • Bilgi İste

Rotalar & Limanlar

1. Gün İstanbul dan Londra ya hareket

İstanbul - Londra arası THY tarifeli sefer ile uçuş, varışı takiben otele transfer.

Londra, İngiltere'nin ve Birleşik Krallık'ın başkenti ve en kalabalık şehridir. Büyük Britanya adasının güneydoğusundaki Thames Nehri üzerinde duran Londra, iki bin yıldır büyük bir yerleşim yeri olmuştur. Londra, Londra Belediye Başkanı ve Londra Meclisi tarafından yönetilmektedir. 

2. Gün Londra, İngiltere

Londra, İngiltere'nin ve Birleşik Krallık'ın başkenti ve en kalabalık şehridir. Büyük Britanya adasının güneydoğusundaki Thames Nehri üzerinde duran Londra, iki bin yıldır büyük bir yerleşim yeri olmuştur. Londra, Londra Belediye Başkanı ve Londra Meclisi tarafından yönetilmektedir. 

3. Gün Southampton, İngiltere

Limana transfer ve gemimize biniş.

Southampton, Birleşik Krallık'ın güney kıyısındaki yerel yönetim bölgesi Hampshire'ın en büyük kentidir. Londra'nın 75 mil güneybatısında ve Portsmouth'un 19 mil kuzeybatısında yer alır.

4. Gün Denizde

Tüm günün denizde! Mağazaları gezebilir, isterseniz sabah sporunuzu yapabilir ve onlarca aktiviteye katılarak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

5. Gün La Coruna, İspanya

A Coruña İspanya'nın özerk bölgelerinden biri olan Galiçya'nın kuzeybatısında bulunan A Coruña ili'ne bağlı belediye ve ilin başkenti. A Coruña 16.-19. yüzyıllar döneminde Galiçya Krallığı siyasi merkezi olmuş ve 1833 ile 1982'de de Galiçya bölgesel merkezi olmuştu. A Coruña'da bulunan Herkül Kulesi adı verilen deniz feneri UNESCO Dünya Mirasları İspanya listesine 2009'dan itibaren dahil edilmiştir.

6. Gün Vigo, İspanya

Vigo, İspanya'nın kuzeybatısında bulunan Galiçya özerk bölgesinin Pontevedra ili'ne bağlı bulunan şehridir. Vigo Atlantik Okyanusu üzerinde derin ve kara içine çok girmiş korunaklı bir körfezde bulunan liman şehridir.

7. Gün Porto (Leixoes), Portekiz

Leixões Limanı, Porto kentine ve Portekiz'in kuzey kesimine hizmet veren liman. Atlas Okyanusu kıyısında, Douro Nehri'nin ağzının 4 km kuzeyinde, Porto'nun 9 km kuzeybatısında, Matosinhos kenti sınırları içinde yer alır.

8. Gün Lizbon, Portekiz

Lizbon, Portekiz’in başkenti ve en büyük şehridir. Lizbon bölgesine bağlı Büyük Lizbon altbölgesinin belediyelerinden biridir. Tejo Nehri’nin oluşturduğu haliç üzerine kurulu olan Lizbon, Atlantik Okyanusu kıyısındadır. Avrupa’nın en renkli başkentlerinden birisi olan Lizbon, Roma ve İstanbul gibi yedi tepe üzerine kurulmuştur.

9. Gün Denizde

Tüm günün denizde! Mağazaları gezebilir, isterseniz sabah sporunuzu yapabilir ve onlarca aktiviteye katılarak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

10. Gün Valencia, İspanya

Valensiya, İspanya'da Valensiya özerk bölgesinin başkentidir. Kendi ismini tasiyan ilin de merkezidir. Valensiya belediye sinirlari icinde şehir nüfusu 809,267 kisidir. Belediye sinirlari icindeki nüfus itibariyle İspanya'nın üçüncü büyük şehridir.

11. Gün Barcelona, İspanya

Barcelona, İspanya - İstanbul arası Türk Hava Yolları ile uçuş. İstanbul’a varış.

Barselona, İspanya'da Katalonya Özerk Topluluğu ve Barselona ilinin merkezi ve İspanya'nın ikinci büyük kentidir. Ülkenin kuzeydoğusunda, İspanya-Fransa sınırının yaklaşık 150 km güneyinde yer alır.Barselona İber Yarımadası'nın kuzeydoğu kıyısında yer alır.Avrupa Birliği sınırları içindeki altıncı büyük metropoliten alandır.

Bilgi İste
Kararsız mı kaldınız? Size en uygun tatili planlamak için ekibimizden destek alabilirsiniz. Formu doldurduğunuzda deneyimli ekibimiz en kısa sürede size uygun tur programlarını planlamanız için sizinle iletişime geçecek.
Gemi Bilgileri

Brilliance of the Seas

royal caribbean gemi

Brilliance of the Seas, Royal Caribbean’ın size verdiği cruise deneyimini, unutulmaz anılara dönüştürme sözünü tuttuğunun kanıtlanmış örneklerinden biridir. Daha çok dış kabin, dokuz katlı cam merkezi, deniz manzaralı cam asansörler, en son teknoloji ve bir ikincisi olmayan Gold Anchor ServiceSM, cruise gezinizi özel ve eşsiz kılacaktır. 

Süper yat dizaynı ile karakterize olmuş Brilliance of the Seas; camlı alanları, sanat eserleri ve heykeller ile tamamlanmış modern mobilyaları ile dikkat çekmektedir. Açık alanları, balkonları ve daha çok cam görünümüyle Brilliance of the Seas’de, bir gemide olduğunuzu unutacaksınız. Cruise seyahatiniz boyunca eğlence, dinlence, heyecan, romantizm, adrenalin ve diğer bütün duyguları aynı anda yaşayacaksınız. Tek bavul ile birçok ülkeyi tek seferde keşfetmeye hazır olun.

Denize İniş Tarihi:
2002
Maliyeti:
350 000,000 $
Yolcu:
2,543
Mürettebat:
848
Tonaj:
90.000 ton
Uzunluk:
293 Metre
Hız:
25 knot

Tüm Gemilerimiz

Detaylar

Uçuş detayları İstanbul Havalimanı:

İstanbul  – Londra                          TK 1979                              07:50 (Hareket)                09:50 (Varış)

Barcelona – İstanbul                      TK 1586                              19:00 (Hareket)                23:30 (Varış)

*** Uçak detaylarında değişiklik olabilir.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul – Londra / Barcelona – İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti
  • Londra’da 2 gece oda + kahvaltı konaklama
  • Havalimanı-liman-havalimanı arasında ki  transferler
  • Havaalanı ve liman vergisi (990 €)
  • 5 Yıldızlı Brilliance of the Seas gemimizde tam pansiyon (tüm yiyecekler dahil-Specialty Restaurant giriş ücretleri hariç) 
  • Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler 
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup kişi sayısı 20’yi aştığı takdirde)
  • Limanlarda düzenlenen ekstra geziler  
  • İngiltere Vizesi
  • Schengen Vize ücreti (Çok girişli Schengen vizesi)  
  • Yurtdışı çıkış harcı 
  • Gemideki kapağı kapalı  içecekler
  • Bahşişler kişi başı 130 €
  • Kişisel Harcamalar
  • Seyahat sağlık ve iptal sigortası 70 yaş altı 90 € , 70 yaş üstü surprim uygulanır

Fiyatlar

Kategori 1. Kişi 2. Kişi Bahşişler
İç Kabin
1,796 €
1,796 €
130 €
Dış Kabin
1,896 €
1,896 €
130 €
Okyanus Manzaralı Balkonlu Kabin
2,396 €
2,396 €
130 €

Konaklama

Kendinizi evinizden bile daha rahat hissedeceğiniz kabinlerimizde mükemmel konfor ve rahatlığın tadını doyasıya çıkaracaksınız, üstelik günün her saatinde gemi personellerimiz emrinizde. Macera dolu bu seyahatten sonra kesinlikle eve geri dönmek istemeyeceksiniz.

Yemekler

Royal Caribbean cruise tatilinde yemek yemek yolculuğun bir parçası hatta bir yemekten daha fazlası. Dünya mutfaklarının seçkin yemeklerinin sunulduğu restoranların muhteşem ambiyansı eşsiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Üstelik artık yemek saatinize de siz karar veriyorsunuz.

Denizde Geçen Günler

Royal Caribbean gemilerindeki kaya tırmanışı, denizde geçen günlerinize renk katıyor. İster ilk kez deneyecek olun, ister tecrübeli bir tırmanıcı olun her seviyeye uygun eşsiz deneyim için ayakkabı, kask ve kemer takımları da dahil olmak üzere tüm ekipmanları sağlıyoruz.

Eğlence

Royal Caribbean gemilerinde gözlerinizi kamaştıran tek şey pek tabii ki muhteşem deniz manzarası değil. Dünyanın dört bir yanından gelen ödüllü sanatçılar tarafından hazırlanan hayranlık uyandıran şovları izleme fırsatını bulacaksınız.

Çocuk ve Gençlik Programları

Adventure Ocean programız ile çocuklarınız Royal Caribbean gemilerinde emin ellerde. Eşsiz yaratıcı, eğitimli ve harika programlarımızla, artık çocuklarınızın keyifli ve aynı zamanda güvenli bir şekilde vakit geçireceğinden emin olabilirsiniz.

Fitness Center

Son teknoloji ürünü ekipmanlardan en yeni sınıflara kadar, en sofistike fitness kulüplerinin sahip olduğu her şeye sahibiz üstelik size muhteşem bir manzara da spor yapma keyfini sunuyoruz.
Destek Hattı
444 80 92
Daha detaylı bilgi almak için